Havuçlu Dana Eti

#1
Malzemeler:
* 600 gram dana kuşbaşı
* 3 adet havuç
* 1 adet soğan
* 2 çorba kaşığı un
* 1 defne yaprağı
* 1 su bardağı su
* 1 çorba kaşığı limon suyu
* 2 çorba kaşığı zeytinyağı
* 2-3 dal maydanoz ve tuz.


Hazırlanması:
* Havuçları temizleyip ince uzun çubuklar halinde doğrayın.
* Soğanı soyup kıyın. Maydanozu temizleyip yaprak yaprak ayırın.
* Eti unlayıp fazlasını silkeleyin.
* Yağı tencereye alıp ısıtın. Soğan ve etleri ekleyip soteleyin.
* Su, limon suyu ve defne yaprağını ilave edip su kaynayıncaya kadar kapağı kapalı olarak orta ateşte pişirin.
* Ocağı kısın ve etler hafif yumuşayınca havucu ekleyip 10 dakika daha pişirin.
* Ocaktan alıp tuzunu ekleyin ve harmanlayın.
* Maydanozla süsleyip sıcak olarak servis yapabilirsiniz.


Havuçlu Dana Eti

İlginizi Çekebilir
  • YoğurtLu Dana Eti .....
    Zorluk: Zor Malzemeler: • 750 gr. dana eti (ince şeritler halinde doğranmış) • 4 adet p...

  • Dana çöp şiş...
    Malzemeler: 600 gr. Dana Bifteklik Lop Et Bitkisel Sıvı yağ 1 Çay Kaşığı Tuz 1 Su Bardağı Süt ...

  • Dana Eskalop...
    MALZEMELER 4 adet dana eskalop 250 gr jambon, haşlama 1 adet soğan, rendelenmiş 2 çay fincanı tavuk ...

  • DeLi Dana...
    Kuş Gribinden Sonna Papucu Dama atıLan HastaLıK :D...



#2
Teşekkürler(:


#3
teşekkürler




Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Forum

Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz bir paylaşım sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Herhangi bir konuda (şikayet, eleştiri, öneri, vb.) bizimle iletişime geçmek için tıklayın.
-

2005-2020 Tatliaskim.com

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:21 .