Frambuazlı Güllaç

#1
Güllaç için;

6 yaprak güllaç
1 lt süt
1 su bardağı şeker
Antepfıstığı içi

Frambuazlı çikolatalı krema için;

1 su bardağı toz şeker
4 çorba kaşığı su
2 tatlı kaşığı mısır nişastası
300 gr dondurulmuş frambuaz
2 paket beyaz çikolata
2Frambuazlı Güllaç5 su bardağı krema
1 tatlı kaşığı vanilya


Yapılışı:


Kremayı hazırlamak için; şekeriFrambuazlı Güllaç suyu ve mısır nişastasını bir tencereye koyun. Frambuazlardan bir kısmını üzeri için ayırınFrambuazlı Güllaç kalanını tencereye ekleyin. Kısık ateşte kaynayıncaya kadar karıştırın. Kaynamaya başlayınca sürekli karıştırarak 1 dakika daha kaynatın ve ocaktan alarak soğumaya bırakın. Beyaz çikolatayı benmari usulü eritin. Eridikten sonra içine kremayı ekleyin ve karıştırın. Vanilyayı ilave edin. Soğuduktan sonra frambuazlı kremaya ekleyerek iyice karıştırın.

Başka bir tencereye sütü koyunFrambuazlı Güllaç şekeri ekleyin ve karıştırarak ısıtın. Orta ısıdaki süte bir güllaç yaprağını batırarak ıslatın ve borcam tepsiye yerleştirin. Kenarlarını üzerine buruşturarak katlayın. 2 yaprak güllacı da aynı şekilde ıslatarak yerleştirin. 3. katın üzerine hazırlanan frambuazlı kremadan sürün. Üzerine tekrar 3 kat daha ıslatılmış güllaç yaprağı koyun. Kenarlarını katlayın. Üzerini çekilmiş fıstık içi ve kalan frambuazlarla süsleyin ve buzdolabına koyarak soğumaya bırakın. Dilimleyerek servis yapın.

İlginizi Çekebilir
  • GüLLaç...
    Ramazan sofraLarının vazgeçiLmez tatLısıdır. Şeker, süt ve güLsuyu ana maLzemeLeridir. SüsLemek i...

  • Kızartma Güllaç...
    * 10 çorba kaşığı tereyağı * 3 adet yumurta * 2 su bardağı fındık (ince çekilmiş) * 1 su barda...

  • Muhallebili Güllaç...
    Malzemeler: 6-7 yaprak güllaç yufkası <LI style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt; mso-list: l1 level1 ...

  • Sakızlı Güllaç...
    Sakızlı Güllaç Malzemele...

  • Güllaç...
    Malzemeler : 10-11 güllaç yufkası 2,5 lt süt 7...



#2
teşekkürler


#3
tşkler


#4
TeşekkürLer


#5
rica ederim..Frambuazlı Güllaç


#6
tşkLer..




Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Forum

Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz bir paylaşım sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Herhangi bir konuda (şikayet, eleştiri, öneri, vb.) bizimle iletişime geçmek için tıklayın.
-

2005-2020 Tatliaskim.com

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:14 .